17. septembar 2020.17. sep 2020.
“Igraj za Kosmet”u Bogatiću
HUMANITARNE AKCIJE

“Igraj za Kosmet”u Bogatiću

Održano je i takmičenje zainteresovanih momaka i devojaka u više hajdučkih disciplina: nadvlačenje klipka, bacanje kamena s ramena i skok u dalj iz mesta. Radio je i luna park, a sav prihod od ukupnih aktivnosti, odlazi kao pomoć višečlanim srpskim porodicama i svetinjama na Kosovu i Metohiji
Mačvani su iskazali svoju humanost, prošle subote u dvorištu crkve Rođenja Presvete Bogorodice u Bogatiću, gde je humanitarna organizacija Svi za Kosmet organizovala humanitarno druženje “Igraj za Kosmet”.
U vrlo prijatnoj i opuštenoj atmosferi, kulturno-umetnički program su ispunile članice hora “Mačvanski” i Folklornog ansambla “Đido”. Održano je i takmičenje zainteresovanih momaka i devojaka u više hajdučkih disciplina: nadvlačenje klipka, bacanje kamena s ramena i skok u dalj iz mesta. Radio je i luna park, a sav prihod od ukupnih aktivnosti, odlazi kao pomoć višečlanim srpskim porodicama i svetinjama na Kosovu i Metohiji.
Humanitarna organizacija “Svi za Kosmet”, postoji dve decenije i za to vreme organizovali su brojne, uspešne akcije sa osnovnim ciljem pomoći srpskom narodu i svetinjama na Kosovu i Metohiji. Taj cilj je prošle subote u najboljem raspoloženju realizovan i u Bogatiću.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa