17. septembar 2020.17. sep 2020.
Tri medalje sa Ride and Shine turinra
KK „TAUR“

Tri medalje sa Ride and Shine turinra

Sa drugog dana turnira ekipa KK Taur, Srednje poljoprivredne škole,vratila se sa osvojene tri zlatne medalje. U predutakmicama uspešni su bili Sava Marković, Jovana Arsenović i Kasijana Marković
Nakon pauze prouzrokovane situacijom u vezi sa Covid 19 virusom, ovog vikenda su počela i takmičenja u konjičkom sportu.
Na terenima SC Horseland održan je Ride and Shine, na kome je boje KK Taur, Srednje poljoprivredne škole, prvog dana branio Ognjen Janković sa grlom Šarliz u glavnoj utakmici za juniore.
U konkurenciji 20 takmičara osvojio je četvrto mesto.



-Ostaje žal za pobedom, jer je parkur izjahao u najboljem vremenu, ali je nažalost imao jedno rušenje prepone. Ognjen će sutra ponovo jahati u glavnoj utakmici, a sve u sklopu priprema za dolazeće Prvenstvo Vojvodine, kao i za Prvenstvo Srbije- poručili su u KK “Taur”.
Sa drugog dana turnira ekipa KK Taur, Srednje poljoprivredne škole,vratila se sa osvojene tri zlatne medalje. U predutakmicama uspešni su bili Sava Marković, Jovana Arsenović i Kasijana Marković.
Ponovo je nastupao i Ognjen Janković, u glavnoj utakmici, gde je u sklopu priprema za državno prvenstvo u konkurenciji dvadeset takmičara osvojio peto mesto sa dva rušenja prepona.
Idući vikend KK “Taur” nastavlj takmičenja u SC L’ amour de cheval u Beogradu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa