1. septembar 2011.1. sep 2011.
STARI GRAD

EKO FEST

Prošle subote u organizaciji neformalne grupe „Art patrola“, a pod pokroviteljstvom Udruženja građana „Svetionik“ iz Loznice i Udruženja građana „Svetlost“ iz Šapca, održan je „Eko fest“. Projekat podržalo Ministarstvo omladine i sporta
Na Starom gradu ispred River club-a prošle subote, od dva sata po podne do osam sati uveče, neformalna grupa mladih ljudi „Art patrola“ održala je „Eko fest“ koji je zamišljen kao jednodnevna aktivnost. Cilj celog projekta, koji je podržalo i Ministarstvo omladine i sporta, bila je promocija zaštite životne sredine i održivog razvoja.
Realizacija projekta krenula je od nedavne ankete „Za šta su mladi najviše zainteresovani“. Došlo se do zaključka da mlade Šapčane najviše privlači crtanje i slikanje tako da je to bila jedna od tri subotnje radionice pored vajanja i salse.
- Tema je „Ekologija ““ da živi razvoj“. Učesnici radionica trebali bi da budu mladi između 15 i 20 godina, ali, naravno, dozvoljeno je i mlađima i starijim osobama koji su voljni da se danas priključe samom projektu. Obezbeđeni su moderatori i sav potreban materijal, a početkom septembra, najverovatnije šestog, od 17 do 20 časova u Kulturnom centru biće realizovana izložba radova sa današnjih radionica. One će biti propraćene video zapisom sa radionice salse i muzike ““ rekao je Andrej Bradonjić, tim lider „Art patrole“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa