24. septembar 2020.24. sep 2020.

Uzmi me za prijatelja!!!

Stanislav


Ovde govorimo o jednoj poznatoj gradskoj faci. Da, da to je Stanislav... Živeo je na Trkalištu, posećivao Bare, šetao trgom, živeo punim plućima E onda su ga šinteri uhvatili i dugo je već iza rešetaka. Svi koji ga znamo, znamo da je pun života. I ovo nije mesto za njega! Hitno je potreban dom za ovog mangupa koji obožava devojke.. Mnogo je pametan. Srednjeg rasta i sterilisan.

Nada


Ovde je reč o nežnoj duši, velikoj da svi stanemo u nju. Za svoju bezgraničnu ljubav traži samo da se mazi i šeta. To što traži, više nego osnovano i zaslužuje. Trenutno je malo plašljiva, ali samo iz razloga što Prihvatilište nije mesto za ovakvu princezu! Zato dođi i vodi je sa sobom! Stara je oko dve godine, i računa se u pse srednje veličine.

Joja


Joja je prelepa damica. Likom podseća na mini hrta. Jako je mlada. Stručnjaci kažu da nema više od godinu i po dana.Rastom je manji pas, divnog karaktera. Ta karakternost se ogleda u ljubavi i tolernciji za svakog čoveka i psa iz okruženja. Joja jedva čeka da te upozna i oplemeni ti život.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa