24. septembar 2020.24. sep 2020.
Tri kluba, 22 medalje
TEKVONDO: PRVENSTVO SRBIJE

Tri kluba, 22 medalje

Nastupila sva tri šabačka kluba na Prvesntvu Srbije za kadete, juniore i seniore u Beogradu. Ukupno 22 medalje osvojene. Ukupno sedam šabačkih šampiona Srbije
Posle duge pauze, u Beogradu je prethodnog vikenda nastupilo 53 ekipe i blizu 500 boraca u tri uzrasne kategorije na Prvenstvu Srbije za kadete, juniore i seniore. Ukupno su šabačke tekvondistkinje i naši tekvondisti osvojili 22 medalje A kategorije, šest zlatnih, šest srebrnih i deset bronzanih. Pojedinačno, po klubovima, ostvareni su sledeći rezultati:

tk “šabac” (foto klub)


Šabac
Mateja Ivanović je seniorski šampion, Uroš Belanović juniorski, a Žarko Krajišnik kadetski. Drugi kadet Srbije je Đorđe Paroški, kao i Marko Mihailović, dok su bronze zaslužili: Ksenija Živković (juniorka), Lenka Mihailović (kadetkinja), Bogdan Ivanović i Nikola Kljajić (kadeti).

tk “letnjikovac” (FB)


Letnjikovac
Šampioni Srbije su (p)ostali: Ivan Karajlović (senior) i Marko Lazić (junior). Seniori Viktor Puškić i Stefan Trifunović su vicešampioni, a u svakoj kategoriji Letnjikovčani imaju po jedno odličje: Marko Marković (senior), Mina Mitrović (junior) i Tijana Mališević (kadet).

tk “viner Čivi”, FOTO: N. S.


Viner Čivi
Šampion Srbije iz redova ovog kluba je Lazar Dragojević, juniorski predstavnik. Vicešampionsko zvanje imaju Nemanja Ilić (kadet) i Ana Tijanić (junior), dok su treći bili: Petar Katavić (senior), Mateja Ivanović i Vuk Matić (juniori) i Miloš Marković (kadet). Marko Ilić je osvojio prvo mesto, ali u B kategoriji.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa