1. septembar 2011.1. sep 2011.
OPŠTINA VLADIMIRCI OSNOVNA ŠKOLA “ŽIKA POPOVIĆ“

U ŠKOLU ULOŽENO OKO 33 MILIONA

Škola “Žika Popović“ ovih dana lliči na pravo gradilište koliko u školi u varošici toliko i u isturenim odeljenjima škole u Skupljenu i Jaloviku. Direktor ove ustanove Dragoslav Mihailović zahvalan je svima, lokalnoj samoupravi, ministartvu Prosvete i donatorima poput igara na sreću.
- Sada smo u radu parketa u sportskoj sali površine 345 kvadrata koja od igara na sreću ima pokriće za postavljanje parketa i grejanje u iznosu od preko 2 miliona dinara. Pomogli su u našim aktivnostima i lokalna samouprava sa 1,2 miliona koliko je odvojilo i ministarstvo Prosvete. Moram istaći da je u prvoj fazi uloženo oko 20 miliona dinara a u driugoj oko 13. Učestvovali su i građani, mesne zajednice, jednom rečju svi, ističe Mihailović.
Posetili smo i umivenu školu u Skupljenu koja učenike iščekuje u izdanju koje očekuju a za čiji izgled svi upiru prst u učiteljicu Irenu Atić koja skromno ističe rad meštana i brojnih majstora ali i pomoć.
- Renovirali smo prvo krov,prezidali odžake,potom uradili podove zahvaljujući lokalnoj samoupravi, tri kabine u mokrom čvoru a pomogli su i firme, MM market, Milenijum, pilana Mandić, foto Mikan, Domovina, Bela, Maks Šped, Pan stil, Drvoimpeks, Univerzal, Europolis, da nekoga ne zaboravim, skromno besedi učiteljica.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa