8. oktobar 2020.8. okt 2020.
Knjigom do dečjeg srca
Drugi rođendan biblioteke OŠ “Sveti Sava”

Knjigom do dečjeg srca

Biblioteka u OŠ „Sveti Sava“ Šabac je registrovana pre tačno dve godine. Podsetićemo da su direktorka i zaposleni škole organizovali akciju „Knjigom do osmeha“ tokom koje su prikupili dovoljan broj knjiga i omogućili da se zvanično otvori biblioteka u ovoj osnovnoj školi.

-Za drugi rođendan se okupilo puno naših učenika i kolega koji su došli da podrže inicijaticu bibliotekara da ovaj događaj postane tradicija škole. Imali smo i dodatnu svečanost kojoj su se priključili i roditelji čija deca su u junu pohvaljena od strane Ministarstva prosvete za kreativno učešće na konkursu „Moja porodica – moja sloboda“. Atmosfera je bila prava slavljenička, a razume se da su najmlađi posebno uživali družeći se i pevajući slavljeničku pesmu, a duvali smo i svećice. Bibliotekarka se zahvalila roditeljima koji su imali poverenja, pa su podržali akciju dostavivši svoje porodične fotografije na osnovu koji smo zajedničkim snagama kreirali radove koji su javno pohvaljeni, a ovom prilikom smo uručili i diplome nagrađenim učenicima koje su nam stigle iz Ministarstva tokom septembra meseca.

Mi želimo našoj biblioteci da proslavi još puno rođendana jer biblioteka treba da bude srce svake škole. Zahvaljujući velikoj pažnji i ljubavi svih zaposlenih, kao i svih dobrih ljudi koji su nam pomagali u akciji osnivanja biblioteke, ali i dalje nam pomažu da „Knjigom dođemo do osmeha“, nismo ni znali tada da ćemo uz našu biblioteku tako lako doći i do dečijeg srca- poručuju u OŠ „Sv Sava“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa