8. oktobar 2020.8. okt 2020.
Konkurs za umetnike
Kombinart i Vijuga

Konkurs za umetnike

Tehnike koje dolaze u obzir su: fotografije, crtanje,slikanje, kiparstvo i digital art. Tema je slobodna. Umetnik može prijaviti do 6 radova, a za samu izložbu će biti izabrana 3 rada. Prijave su otvorene do 12. oktobra
Kombinart i Vijuga pozivaju umetnike da se prijave na konkurs na novoj onlajn platformi Novi Balkan i promovišu svoju umetnost.

-Kao što umetnost spaja ljude tako i Kombinart i Vijuga spajaju svoje ideje i svoju viziju Balkana u jednu posebnu priču. New Balkan - nova prilika za sve umetnika koji žive i stvaraju na ovom području. Područje odličnih ljudi, tradicije, ali i uzbudljive prošlosti. Ovde su ljudi koji sa puno ljubavi i strasti stvaraju neki svoj sviet pun mašte ljubavi. Balkan koji spaja Bliski istok i Evropu. Nije to samo jedan geografski prostor u kojem su sasvim obični umetnici oni sa svojim radom spajaju cieli svijet. Ovo je prilika za novi, još bolji i lepši Balkan. Balkan koji povezuje sve narode - navode organizatori.

Ko može učestvovati?
Svi umetnici koji svoje radove objave na svoj Vijuga profil. Tehnike koje dolaze u obzir su: fotografije, crtanje,slikanje, kiparstvo i digital art. Tema je slobodna. Svaki umetnika može prijaviti do 6 rada na izložbu a na za samu izložbu će biti izabrana samo 3 rada. Prijave su otvorene do 12. oktobra.
Na linku New Balkan dostupne su dodatne informacije za sve zainteresovane stvaraoce https://newbalkan.vijuga.com/

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa