1. septembar 2011.1. sep 2011.
SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE BOGATIĆ

STRUČNA PRAKSA PRVA ŠANSA

U okviru stručne prakse veći broj mladih dobiće šansu da u opštini obavi pripravnički staž
Jedno od vrlo važnih rešenja, prošlonedeljne 28. redovne sednice Skupštine opštine Bogatić, održane u velikoj sali, ovog parlamentarnog zdanja, uoči svečane sednice, povodom Dana opštine Bogatić ( 10. septembar ) je prihvatanje inicijative da 19. mladih iz svih oblasti obrazovanja, mogu u opštini obaviti pripravnički staž. On će trajati do godinu dana u zavisnosti od školske spreme i sigurno će predstavljati dobro radno iskustvo, za sve koji su tu šansu dobili ali i značajnu pomoć, postojećim zaposlenim.
Proteklo 28. Skupštinsko zasedanje, održano je bez većih diskusija odbornika i sa samo 10 tačaka dnevnog reda ( neuobičajeno malo za ovakve prilike). Trajalo je oko sat vremena.
Odbornici opozicije Nenad Beserovac i Dragan Pejović, tražili su više objašnjenja i imali svoje komentare oko predloga za formiranje novih institucija i izbora kadrova. Oni su ukazali i na moguće loše finansijske efekte takvih poteza.
Pojašnjenja oko trošenja novca u Direkciji za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju, dao je njen predsednik Siniša Puzić, ukazujući na pozitivne rezultate tih aktivnosti. Osim što su presvučeni novim slojem asfalta pojedini putevi i ulice, pri kraju su i obimni radovi na uređenju trotoara u prvoj zoni Bogatića, čime će bez sumnje, centralni deo ove varoši dobiti mnogo lepši izgled.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa