8. oktobar 2020.8. okt 2020.
Saveti za negu lica u  kućnim uslovima
Marija Cvejić, kozmetičar, nov član tima N2O Med Spa centra

Saveti za negu lica u kućnim uslovima

Jednostavni saveti za blistavu kožu. Korak dalje u nezi: ruke stručnjaka i vrhunski kozmetički brendovi u H2O MedSpa Centru
Pravilne nege kože nema bez redovnog i temeljnog čišćenja lica.To je jedan od prvih saveta koje ste sigurno dobili. Kako biste priredili najbolji kozmetički tretman kod kuće, kozmetičarka Marija Cvejić, novi član N2O tima, otkriće vam najbolje trikove da koži upriličite kraljevski ugođaj.

-Da biste bili zadovoljni rezultatima sledite tri korka: piling, masku i kokosovo ulje pre spavanja, navodi Marija i savetuje:
-Osim za kuvanje ili čišćenje prostora tekstura sode bikarbone odlična je za nežni piling lica posle kojeg će vaša koža biti meka, a pore smanjene. Pomešajte malu količinu mleka ili vode sa 1 supenom kašikom sode bikarbone, pa primenite na suvu, ili mokru kožu. Nežno utrljajte kružnim pokretima i isperite.

S’ obzirom da su dani sve hladniji i hladniji kožu lica je potrebno nahraniti blagotvornim maskama. Napravite masku za lice pomešajte 1 supenu kašiku grčkog jogurta, 2 supene kašike meda i malo limunovog soka pa smešu rasporedite po licu. Ostavite da deluje 15minuta, pa isperite toplom vodom. Ova maska će vašoj koži vratiti svež izgled i elastičnost. Pre odlaska u krevet umesto kreme za lice direktno na lice i vrat možete naneti kokosovo ulje u manjoj količini.
Ukoliko ipak želite da o vašem licu brine stručna osoba, Marija Cvejić vam predstavlja najpopularnije tretmane u N2O Med Spa centru.

JESENjA PROMOCIJA ZA ČITAOCE GLASA PODRINjA
Do kraja oktobra, svi korisnici usluga MedSpa Centra N2O, uz najnoviji broj „Glasa Podrinja“, imaju popust od 50 odsto na biološki i higijenski tretman lica.


HIGIJENSKI TRETMAN LICA
U pitanju je najrasprostranjeniji tretman lica na domaćem tržištu. Obuhvata osnovno čišćenje i negu lica i često se primenjuje u svojstvu pripremnog tretmana za neke naredne. Preporučuje se za sve tipove kože. Njime se postiže dubinsko čišćenje, vraćanje sjaja i svežine kože, a istovremeno pomaže u poboljšanju teksture i tonusa kože.

BIOLOŠKI TRETMAN
U ovu grupu tretmana spadaju anti-age tretmani, lifting tretmani kao i tretmani hidratacije. Ovo je intenzivan tretman kože koji se radi preparatima na prirodnoj bazi. To omogućava da se primenjuju u jačoj koncentraciji i zato su jako popularni.
Biološki tretmani idealni su za intenzivnu negu lica prema tipu kože. Svi tretmani počinju masažom dobrodošlice. Tretmani podrazumevaju obavezno čišćenje mlekom i tonikom, dubinsko čišćenje pilingom i masažu lica i vrata koja priprema kožu za tretman i bolje apsorbovanje seruma i maske. Biološki tretman lica bori se protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, opuštenu i umornu kožu. Smanjuje bore i sitne linije. Sam tretman je izuzetno prijatan. Može da se radi tokom cele godine, a preporuka je da se radi posle 25 godine života.

NAŠ CENTAR VEĆ DUGI NIZ GODINA SARAĐUJE SA DVA VELIKA BRENDA
Skeyndor: Power oxygen tretman čistim kiseonikom je formulisan sa sedam aktivnih sastojaka koji omogućavaju koži maksimalnu zaštitu od zagađivača, intenzivnu oksigenaciju i prebiotsko delovanje.
Power hyaluronic tretman na bazi visoko koncentrovanog hijalurona prirodnog porekla. Moćno osveženje, biostimulacija i efekat mladalačkog izgleda. Namenjen svim tipovima kože.
Ericson:Skinjexion tretman za redukovanje bora. Ima efekat usporavanja stvaranja bora i sadrži hijaluronsku kiselinu sa visokom molekularnom težinom za popunjavanje bora.
Slimfacelift tretman namenjen ženama i muškarcima koji žele efikasne rezultate u borbi sa znakovima starenja ali bez invazivnih i intenzivnih hirurških tretmana sa željom da se dobije što prirodniji rezultat.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa