15. oktobar 2020.15. okt 2020.
Zahtevan parkur, dobar plasman
OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U NOVOM SADU

Zahtevan parkur, dobar plasman

Sava Marković je u konkurenciji dvadeset takmičara zauzeo četvrto mesto jer je imao četiri kaznena boda, zbog jednog rušenja prepone
Ekipa KK Taur Srednje poljoprivredne škole sa drugog i trećeg dana Otvorenog prvenstva Srbije koje je održano u Novom Sadu vratila se sa dve zlatne medalje iz predutakmica i četvrtim mestom u glavnoj utakmici.
Prvog dana takmičenja, u subotu, klupske boje su branile devojčice Mina Bogdanović, Kasijana Marković, koje su u predutakmicama osvojile zlatne medalje, i Jovana Arsenović, Sofija Arsenović i Anđelija Ćasić koje su ovaj put ostale bez plasmana

Glavnog dana Otvorenog prvenstva Srbije, u nedelju, u glavnoj juniorskoj utakmici „Taurovce“ su predstavljali Sava Marković sa Tadeom i Ognjen Janković sa Šarliz. Sava je u konkurenciji dvadeset takmičara zauzeo četvrto mesto jer je imao četiri kaznena boda, zbog jednog rušenja prepone. Iako je imao najbolje vreme, to je bilo dovoljno samo za četvrto mesto.



-Ovo je bio, možda, i najzahtevniji parkur u karijeri naših juniora. U uvodnoj utakmici su jahali Terora i Emanuela, i imali takođe po jedno rušenje, što se može smatrati dobrim rezultatom jer su to tek treći nastupi ovim grlima u karijeri. Idući vikend, Savu i Ognjena čeka nastup na Trofeju Beograda, gde po pravilu, na peščanoj podlozi prave bolje rezultate- ističu u “Tauru”.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa