15. oktobar 2020.15. okt 2020.
prvi bodovi: žrk “medicinar”

prvi bodovi: žrk “medicinar”

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Ništa se ne može izgubiti

Bekament apsolutni favorit. Utakmica veliko iskustvo za mlade rukometašica. Prilika za uspon forme i jaku proveru
Prva prepreka „medicinarki“ iz kategorije ekipa kojima se može parirati i protiv kojih može da se računa na bodove je uspešno preskočena, zahvaljujući, pre svega, izuzetnom finišu i odličnom saradnjom malobrojnih iskusnih i vrlo mladih prvotimki. U prvom delu su dominirale greške na obe strane i odlični golman. Ninković je sprečila Vrbašanke da stvore veću prednost stvorivši bazu iz koje je izgrađen trijumf uz izvanrednu igru Ane Radović, Cvetinović kao i dobra poluvremena Teodore Obradović, Une Obrenović i Tamare Kojić.

MEDICINAR – VRBAS 31:27 (13:13)
Sala Gimnazije. Bez gledalaca. Sudije: Kovač (K. Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Medicinar 3 (3); Vrbas 4 (2). Isključenja: Vrbas 10 minuta.
MEDICINAR: Jarić, Obrenović 5, Mijailović, Kojić 2, Radović 6, Ninković (12 odbrana), Obradović 5, Kažić 1, Pidro, Cvetinović 5 (1), Jokić, Rakić 3, Kecanović, Glišić (2 odbrane), Blagojević 3 (2).
VRBAS: Perović, Grozdanić, Malenović 7, Trifunović, Petrović, Radulović, Z. Petrović 8, Ilić 5 (1), Vasić, Cvelf 1, Vasiljević, Kovačić 4 (1), Dimitrić, Stepanović 2, Rojević, Bulatović.


Gostovanje u Aranđelovcu je gostovanje možda i najboljem timu Super lige i zato je meč gde se ništa osim poraza ne može očekivati i rezultat nije prioritet. U duelu sa nekadašnjim „medicinarkama“: Garović, Kačarević, Atanasković, Stamenić, izuzetno mlade Šapčanke imaju priliku da se odmere protiv najboljih, dok na drugoj strani će biti klub koji je uzdrman porazom u Jagodini i nema izbora u drugom kolu. Favorit je jasan, tradicija duela u Aranđelovcu je takođe na strani domaćih, poput iskustva.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa