1. septembar 2011.1. sep 2011.
USPEH JSP “STAN“ U ŠAPCU

SIGURNI ŠABAČKI LIFTOVI

Šabački liftovi po ispravnosti najbolji u Srbiji. JSP “Stan“ sa stručnim službama ulaže napore da održava sigurnost liftova ali i da ih modernizuje
Jedna od delatnosti u okviru tekućeg održavanja stambenih zgrada u nadležnosti Javnog stambenog preduzeća “Stan“ u Šapcu, je i održavanje liftova. Liftovi o kojima ovo preduzeće brine, a ima ih 110, podvrgnuti su redovnim godišnjim kontrolama koju obavlja referentna ustanova za te poslove “Elkont“ iz Beograda, i izdaje sertifikate na osnovu kojih liftovi mogu da se koriste.
- Ove godine, kao i prethodnih, po rezultatima smo najbolji u Srbiji, ako naravno izuzmemo Sremsku Mitrovicu koja ima vrlo mali broj liftova i takođe i neznatan procenat neispravnosti. U Šapcu, ondnosno u okviru nadležnosti JSP “Stan“, od 110 liftova 108 zadovoljava potrebe odnosno ispunjava sve tehničke uslove- ističe Dragana Milićević Panić, direktor Javnog stambenog “Stan“.
Procenat ispravnosti liftova od 98,18 odsto svakako je rezultat kojim se ovo preduzeće ali i građani Šapca mogu pohvaliti. Od pomenuta dva neispravna lifta jedan se nalazi u zgradi gde već funkcioniše drugi tako da stanari u tom smislu nisu ugroženi. Inače održavanje liftova je skup postupak, popravka ili remont, naravno još skuplji, tako da se u pojedinim situacijama u saradnji sa skupštinom stanara eventualni problemi prevazilaze pa će se tako rešiti problem ta dva pokvarena.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa