1. septembar 2011.1. sep 2011.
SUTRA U ŠAPCU

VEČE KUPOVINE I DOBRE ZABAVE

U 107 prodavnica i ugostiteljskih radnji u gradu, u petak veče, popust i do 70 odsto. Za prolaznike u pešačkoj zoni bogat kulturno-zabavni program
Po prvi put, u organizaciji Grada Šapca, Turističke organizacije i Fashion Day teama, sutra uveče u Šapcu biće upriličena manifestacija pod nazivom “Veče kupovine i dobre zabave“. U periodu od 18 do 24 časa, u svim prodajnim, uslužnim i ugostiteljskim objektima, uključenim u program, naši sugrađani će imati priliku kupovine po cenama nižim od 10 do 70 odsto.
- Organizacija ovakve manifestacije u Šapcu je višestruko korisna. Sa jedne strane, za učešće u programu odazvalo se 107 vlasnika prodavnica i ugostiteljskih objekata. Izašli su nam u susret da naprave popust od 10 do 70 odsto, i da vrata njihovih trgovina budu otvorena do 24 časa. A sa druge, ovo je izuzetna prilika za naše sugrađane da u jednoj noći kupuju jeftinije i da se pri tom dobro zabave jer je u pešačkoj zoni priređen bogat kulturno-zabavni program ““ rekao je ispred Turističke organizacije Šabac Dragojlo Lazić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa