29. oktobar 2020.29. okt 2020.
HRABRO KAO I DO SADA
RUKOMET: SUPER LIGA

HRABRO KAO I DO SADA

Šapčanke gostuju novajliji. Tehnički i taktički odlična ekipa. Cilj borba i iskorišćavanje prilike koja se ukaže. Bez Ane Radović do kraja polusezone. Cvetinović pod upitnikom
Teško je zamisliti igru MEDICINARA bez Ane Radović. Kako ističu u stručnom štabu ona je iskustvo u napadu, sigurnost u odbrani, ideolog u tranziciji, uzor na utakmici i na terenu, međutim sport kroji okolnosti i dođu mečevi gde ona može biti samo navijač. Sve što treba da urade rukometašice kada izostane kapiten, učinile su protiv kvalitetne Vojvodine i baš načinom na koji je izvojevana, pobeda nad Novosađankama je postala velika. Nisu strahovale još praktično devojčice u teget dresovima da preuzmu odgovornost, da igraju čvrsto u odbrani, da ne prezaju od duela. Cilj u svakom narednom meču treba da bude ponavljanje pristupa iz pomenutog. Prvo naredno je gostovanje Mladom radniku. Novi duel bez kapitena i najboljeg igrača.

MEDICINAR – VOJVODINA 24:23 (15:8)
Sala Gimnazije. Bez gledalaca. Sudije: Jakovljević (Jakovo) i Antić (Beograd). Sedmerci: Vojvodina 3 (3) Isključenja: Medicinar 10; Vojvodina 2 minuta.
MEDICINAR: Obrenović 2, Mijailović, Kojić 2, Ninković (12 odbrana) Obradović 2, Kažić 2, Cvetinović 3, Jokić, Rakić 3, Glišić, Blagojević 7.
VOJVODINA: Vulić, Čaušević, Žarković 12 (3), Lovrić 1, Đukić, Knežev, Lazić 4, Ivošev, Berak, Veličković 2, E. Lazić 2, Radojčić, Zečević 2, Bjelica.


-Ana ima tešku povredu ramena i ne možemo računati na nju bar do polusezone. Uz nju lakši potres mozga protiv Vojvodine doživela je Cvetinović, nadamo se da će se oporaviti, jer bi izostanak još jednog beka bio veliki hendikep. Mladi radnik je novi tim u Super ligi, ali tehnički i taktički izuzetna ekipa. Fanatično su borbene, no nisu više nego mi. Prednost je iskustvo. Računaju sigurno na dva boda, mi ćemo, bez presije, pokušati da im pokvarimo planove. Bićemo hrabre – ističe trener „Medicnara“ Sandra Kolaković.
Klub iz Radinaca do sada je ostvario trijumf nad Zaječarom, remizirao u Boru i očekivano izgubio u Jagodini. Nina i Milica Ninić se ističu, uz poznata imena Paločević i Milicu Mitrović.

Rukometni semafor
Super B liga: MAČVA (B) – Ub 28:25.
Prva liga „Centar“ (m): Partizan 2 – M’PLASTIKA 2 34:31.
Druga liga „Centar“ (m): Ub 2 – MAČVA (B) 2 39:26
Prva liga „Centar“ (ž): ORK Loznica – MEDICINAR 2 24:24.

D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa