1. septembar 2011.1. sep 2011.
OSMI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU

DERBI UNVERZAGTU

U trci “Glas Podrinja“ pobedio Mili Vanili. Ostali pobednici: Pariz, My Iron i Melita Sur. Kod amazonki Fast, sa Anom Peranović u sedlu, a među sulkašima najbrži Pirlo
Vreo, sunčan dan bio je velika prepreka svim učesnicima osmog trkačkog dana, održanog na Gospojinu, 28. 08. 2.011. godine na šabačkom hipodromu. U pet galopskih, jednoj galopskoj trci u sulkama i ljuater trci na 400 metara učestvovalo je 40. brzih konja.
U trci dana Šabački derbi na stazi od 2.400. metara, kao što se i očekivalo ubedljivo je pobedila kobila Unverzagt iz štale Tešić. Trku je poveo Marti Misterija i to ga je po svemu sudeći koštalo boljeg plasmana u finišu. Na oko 800. metara pre cilja pobednica je bila četvrta, a vođstvo preuzima tek u ciljnom pravcu i dolazi prva na cilj za deset dužina konjskog tela ispred Ellene Karran, koja je morala da se zadovolji drugim mestom. Pobednica u čijem je sedlu bio Ilić, 2.400 metara pretrčala je u vremenu 2,36 i tako potvrdila svoju superiornost u ovoj grupi konja.
Ellenu Karran je jahao Đorđe Perović. Treći na cilj u najvažnijoj trci dana za trogode konje bio je Džera Ljubin sa Šašićem u sedlu, a četvrta Senka Pikova sa Stanarevićem u sedlu.
U trci “Glas Podrinja“ na 1.200 metara za trogodce i starije konje pobedio je Mili Vanili, braće Paunović sa Moskovim u sedlu. Trku je povela, glavni favorit Torinica sa Jovanovićem u sedlu, ali je sredinom staze izgubila vođstvo i u finišu morala da se zadovolji drugim mestom. Za dužinu konjskog tela pobedio je Mili Vanili. Pobednički pehar je vlasnicima uručio Slobodan Teodorović, jedan od vlasnika “Glasa Podrinja“. Treće mesto osvojila je Nadalina sa Perovićem u sedlu, a četvrto Angela Vukona sa Šašićem u sedlu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa