5. novembar 2020.5. nov 2020.
Festival primenjene  elektronike i digitalne  fabrikacije- Napravi sam
NAJAVLjUJEMO

Festival primenjene elektronike i digitalne fabrikacije- Napravi sam

U petak, 20.11.2020. godine od 10.00 do 17.00 časova, Tehnička škola Šabac u saradnji sa Centrom za stručno usavršavanje Šabac, organizuje treći po redu Festival primenjene elektronike i digitalne fabrikacije- Napravi sam.
Zbog situacije sa pandemijom KOVID- 19, manifestacija je potpuno transformisana u onlajn događaj koji će se prenosti sa zvanične Fejsbuk stranice Tehničke škole Šabac, a putem ZOOM aplikacije.

I ove godine biće prikazan veliki broj radova učenika naše škole, ali i drugih škola iz Srbije sa kojima smo ostvarili saradnju i prijateljstvo. Takođe, mogu se čuti i videti predavanja profesora sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, predstavljanje kompanija koje razvijaju inovativne tehnologije u oblasti robotike, biomedicine, 3d modelovanja i štampe, video igara…

Zadovoljstvo nam je da pozovemo sve zainteresovane da prate manifestaciju i da kroz uživo uključenja postavljaju pitanja i učestvuju u debati. Projekat manifestacije odobrio je i finansirao Centar za promociju nauke.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa