1. septembar 2011.1. sep 2011.
U ŠAPCU ODRŽANO PRVO VEČE KUPOVINE

GUŽVA KAO NA VAŠARU

Prošlog petka, po uzoru na svetske metropole, u Šapcu organizovana prvo “Veče kupovine“. Najavljeni popusti od deset do sedamdeset odsto na ulicu izmamili veliki broj naših sugrađana. Vlasnici radnji više nego zadovoljni prometom
Bogat kulturno umetnički sadržaj u pešačkoj zoni, najavljeni popusti u preko sto radnji i prijatno letnje vreme, bili su dovoljni razlozi da impozantan broj Šapčana, prošlog petka provede vreme na gradskim ulicama. Ideja da se u Šapcu organizuje “veče kupovine“ preuzeta je od većih svetskih gradova. Osnovni cilj ovakvih manifestacija je da oni koji kupuju uštede, a oni koji prodaju zarade. Koliko je organizator u Šapcu u tome uspeo govore komentari samih učesnika.
- Sve je prošlo odlično. Bila je gužva kao na vašaru. Neki su gledali, neki kupovali. Zadovoljni smo prodajom. Možda je bilo malih propusta prilikom organizacije pojedinih revija, ali sve su to sitnice koje se lako mogu ispraviti. Dakle, ponavljam, vrlo smo zadovoljni i ukoliko ova manifestacija postane tradicionalna učestvovaćemo i narednih godina- rekli su nam u prodavnici nakita “Dve šmizle“.
Sa njima se slažu i u butiku “Viktor“.
- Veliki broj ljudi je ušao u radnju u petak veče. Dosta se i prodalo. Mislim da je ista situacija u svim buticima, pa smatram da je “Veče kupovine“ više nego uspelo ““ kažu u “Viktoru“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa