12. novembar 2020.12. nov 2020.
tk ”viner čivi”

tk ”viner čivi”

TEKVONDO – FORME

Pioniri i juniori

U finišu rascepkane sezone epidemiološkom situacijom, tekvondisti iz Šapca su nastupali na Kupu Srbije u formama, a organizovanom za kategorije pionira i juniora. Sva tri šabačka kluba su nastupala, neko u jačem, neko u slabijem sastavu.

Ponovo je osvojen značajan broj medalja u jačoj A i slabijoj B kategoriji.
Kod pionira, Petar El Rabadi (Viner Čivi) osvaja srebro B kategorije, kao i Mateja Lukić (VČ) bronzu, odnosno David Lazić (VČ) srebro. U A kategoriji Milica Mitrović (Šabac) je vicešampion, a na istom mestu bili su Vanja Urošević (VČ), Lidija Lazić (Letnjikovac), Stefan Veselinović (Šabac), Marko Gajić (Šabac), Lazar Ilić (VČ), bronze su dosegli Jovana Živanović (Šabac), Nemanja Mitrović (Letnjikovac) i Strahinja Vasić (Letnjikovac).
Među juniorskim uzrastom medaljama su se istakli: Lazar Dragojević (VČ), Marko Lazić (Letnjikovac) i Ana Tijanić (VČ), šampioni svojih kategorija. Status vicešampiona imaju Draga Ilić (VČ), Uroš Belanović (Šabac), Sergej Teofilović (Letnjikovac). Treće pozicije zauzeli su, u svojim kategorijama: Stefan Banjac (Letnjikovac), Mina Mitrović (Letnjikovac), Aleksa Vasić (Letnjikovac), Mladen Trifunović (Letnjikovac), Petar Katavić (VČ) i Mateja Ivanović (VČ). Spisku juniorskih odličja treba dodati i srebro Ivana Bulatovića (VČ) koji je bio drugi u B kategoriji.

tk ”letnjikovac”


U ekipnom plasmanu, najuspešniji su bili Šapčanke i Šapčani među juniorima. Juniorke Viner Čivija osvojile su ekipno najbolje, dok su njihove kolege treće, a u ukupnom juniorskom plasmanu ovaj tim je drugi. Letnjikovac je juniorski vicešampion kod juniora, u zbiru četvrti.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa