12. novembar 2020.12. nov 2020.
Igrom protiv epidemije
ODRŽAN DRUGI NIKA DENS FEST

Igrom protiv epidemije

Deca su se takmičila u kategorijama od kids do juniora u 10 plesnih disciplina, od kojih je jedna i dens fitnes
u kom je “Nika” neprikosnovena na
teritoriji Srbije
Fitnes studio “Nika” u saradnji sa “5678 Community” organizovao je drugi Nika dens fest (Nika dance fest). Takmičenje je održano poslednje subote oktobra u Sokolani i na njemu su učestvovala deca iz više gradova iz Srbije.
Zbog epidemije koronavirusa, takmičenje nije moglo da bude internacionalizovano kao prošle godine. Poštovane su sve epidemiološke mere i ovo je verovatno do proleća poslednji ovakav događaj koji je realizovan uživo.
Deca su se takmičila u kategorijama od kids do juniora u 10 plesnih disciplina, od kojih je jedna i dens fitnes u kom je “Nika” neprikosnovena na teritoriji Srbije.



-Bila mi je čast i zadovoljstvo što smo u ovako otežanim uslovima ipak uspeli da održimo takmičenje. Najveća satisfakcija mi je bila kada sam videla koliko to znači i roditeljima i deci i osmehe na njihovim licima. Deci je nedostajala igra i druženje. Ovo je bilo tek drugo takmičenje, od početka epidemije, koje je održano uživo, navela je Sanja Nikšić Nika, vlasnik i instruktor Fitnes studija “Nika”.
Šabački klub je početkom septembra učestvovao na jednom međunarodnom onlajn takmičenju gde su osvojili prvo mesto u dens fitnesu i na takmičenju u KPGT-u prošlog meseca gde su osvojili dva prva mesta, u konkurenciji dece i tinejdžera.
Sanja Nikšić Nika se već niz godina trudi da rekreativce u Šapcu upozna sa evrospkim i svetskim trendovima u oblasti fitnesa. Organizuje seminare, promotivne treninge, a u njenim programima vežbanja svako može pronaći ono što mu odgovara.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa