19. novembar 2020.19. nov 2020.
Derbi kraj jeseni
FUDBAL: SLZ I ZONA

Derbi kraj jeseni

Raspored mečeva u trećem i četvrtom rangu određen je pre početka sezone, ali su se rezultati tako posložili da poslednje kolo pred dugu pauzu donosi nekoliko, bar u najavi, sjajnih utakmica na našem području i velikih derbija.
Niz dobrih rezultata MAČVA iz Bogatića nije uspela da nastavi u Arilju. Poražena je od ekipe koja je u odličnoj formi, velikog iznenađenja prvenstva. Težak kraj Bogatince očekuje na svom terenu kada im gostuje ubsko JEDINSTVO, tim koji ne zna za bilo šta drugo osim pobeda već pet kola, svih pet predvođen Obradovićem, trenerom koji je sezonu započeo baš na klupi Mačve, ali je saradnja prekinuta posle poraza od Takova. Sada će pokušati da svom nekadašnjem klubu nanese poraz, a u tome će pokušati da ga spreči njegova zamena Đurković Igor. U istom periodu Bogatinci imaju tri pobede, remi i poraz, dakle meč ekipa u odličnoj formi.

U Zoni jednako uzbudljivo. Minus devet uz ime SLOGE iz Bogosavca je jedini razlog zbog čega se u ovom selu ne slavi druga uzastopna jesenja titula četvrtog ranga, ali uprkos tome i žalbama, momci u crno-belom igraju bez greške i sada ih čeka izazov protiv dosadašnjeg lidera iz Valjeva. Deset kola RADNIČKI ne zna za poraz, Bogosavac 11, a u tom periodu Sloga je imala samo dva remija i devet pobeda. Čeka se ishod žalbe, ali će uspeh Sloge potvrditi da je najbolja u ligi. MLADOST iz Prnjavora niko nije svrstavao među favorite, ali su konstantnom formom zavredeli visoku poziciju i priliku da u velikom derbiju, pobedom nad vodećim RAĐEVCEM naprave pomak i dokažu da u srpskoligaškim pričama njih niko ne sme isključiti. Mogli bi čak i do drugog mesta na dugoj pauzi.

Svi mečevi počinju u 13 časova. U Bogatiću je duel zakazan za subotu, u Bogosavcu i Prnjavoru dan za fudbal je nedelja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa