19. novembar 2020.19. nov 2020.
Naoružaj se strpljenjem i kreni
EVROPSKA NOĆ ISTRAŽIVAČA NA KLIK DO TEBE

Naoružaj se strpljenjem i kreni

Od 23. do 27. novembra 2020. godine na You Tube kanalu koji vam spremamo na klik ćete biti do različitih naučnih programa koje su vam spremili šabački naučnici, profesori, nastavnici i sasvim (ne)obični ljudi
Centar za stručno usavršavanje se uveliko sprema naučno-popularnu manifestaciju,11._Evropsku_nedelju_istraživača koja će se po prvi put realizovati virtuelno zbog trenutne epidemiološke situacije.
CSU Šabac treći put za redom učestvuje u ovom velikom međunarodnom projektu uz podršku Centra za promociju nauke i brojnih naših saradnika i demonstratora.

CSU Šabac treći put za redom učestvuje u ovom velikom međunarodnom projektu uz podršku Centra za promociju nauke i brojnih naših saradnika i demonstratora


-Od 23. do 27. novembra 2020. godine na You Tube kanalu koji vam spremamo na klik ćete biti do različitih naučnih programa koje su vam spremili šabački naučnici, profesori, nastavnici i sasvim (ne)obični ljudi. Pod sloganom “Da nauka prostruju” ove godine smo vam spremili 13 naučnih aktivnosti, eksperimenata, virtuelnih naučnih šetnji, razotkrivalica i pitalica. Otvori dobro oči, naoružaj se radoznalošću, pitanjima i osmesima i pridruži nam se i ove godine kroz svoju omiljenu platformu i - Neka nauka prostruji- poručuju u CSU.
Noć istraživača je podržana od strane Evropske komisije u okviru Marija Sklodovska-Kiri akcije, koji predstavlja program Evropske Unije za jačanje evropske istraživačke karijere.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa