3. decembar 2020.3. dec 2020.
Nada živi u Pocerskoj
FUDBAL: SUPER LIGA

Nada živi u Pocerskoj

Posle nastupa protiv Inđije prvo što se može konstatovati je da je šteta što nije bilo publike, jer je propustila svakako najbolje izdanje Mačve ove sezone, po mnogo čemu teške, a možda i u poslednja dva šampionata. Solidnu Inđiju crveno-crni su nadigrali, pokazavši pre svega veću efikasnost i pronicljivost u završnici. Ljubitelji fudbala u Šapcu znaju za: Igitu, Valderamu, Asprilju, Falkaa, Rodrigeza, Mondragona, a posle subote među znamenite Kolumbijce ubrajaju mladog Ortiza, dvostrukog strelca.
Uz bitku sa svim problemima, na terenu se situacija popravlja i to je važno. Sledi teško gostovanje u Novom Sadu, jednom od kandidata za visok plasman, međutim, uz samopouzdanje, jak rival je i dobra priprema za mnogo važnije duele protiv Rada u Šapcu i Zlatibora u Užicu u poslednja dva jesenja kola, gde bi tri ili četiri boda poptuno Šapčane vratila u ravnopravnu borbu za opstanak. Svaki bod iz Novog Sada je veliki bonus u tim nastojanjima.
-Naravno da je Vojvodina favorit, ima tim koji može da se nosi i sa najjačim ekipama i sve osim njihove pobede biće veliko iznenađenje. Mi odlazimo tamo željni da iznenadimo, potražićemo svoju šansu u rasterećenju i u osećaju da napredujemo, što se vidi na terenu. Borićemo se i zalagati maksimalno, na kraju ćemo videti za šta će to biti dovoljno. U sportu je bar sve moguće – istakao je kapiten Filip Pejović.

MAČVA – INĐIJA 3:0 (2:0)
Šabac. Sudija: Stanko Ostraćanin, pomoćnici: Andrejić i Vojnić. STRELCI: Adamović u 12, Ortiz u 33. i 80. minutu za Mačvu. ŽUTI KARTONI: Radin (Inđija).
MAČVA: Gordić, Pejović, Ivić (Mihajlović), Tripković (Zukanović), Obradović, Ortiz (Đoković), Marković, Dabić, Mijailović, Adamović (Trimanović), Knežević (Božić).
INĐIJA: Jovičić, Dimitrijević (Cucin), Mihajlov, Brana Ilić, Bastajić, Radin, Krneta, Obradović (Eliomar), Đorđević (Jovanović), Čermelj (Ilić), Nešković (Aleksić).

Novosađane predvodi sa klupe Nenad Lalatović, trener koji je u odnosu na Mačvu poznat kao veliki poštovalac kada pobedi ili kada govori na konferenciji za medije u Šapcu, bez pobede i van Šapca je drugačiji. Ipak, rezultati idu njemu u prilog. Vojvodina želi da bude druga na kraju. Oslonac ekipe je preiskusni Drinčić, pre svega u domenu defanzive, dok se golovima ističu Bojić i Čović, odnosno Vukadinović. Na „Karađorđu“ Zvezda je odnela tri, Čukarički jedan bod i to je sav učinak gostiju u sedam utakmica. U tri superligaška meča u Novom Sadu, Vojvodina je ostvarila dve pobede, jednom je bilo nerešeno.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa