10. decembar 2020.10. dec 2020.
Za osmeh deteta
FITNES STUDIO “NIKA” PRIKUPLjA PAKETIĆE

Za osmeh deteta

Fitnes studio “Nikaz” organizuje humanitarnu akciju kako bi ulepšali novogodišnje praznike deci koja su u teškoj materijalnoj situaciji. Akciji “Kutija sreće” prvo su se odazvali bajkeri moto kluba “MC Srbi” i članice ŽKK “Duga”. Na ovaj način je prikupljeno oko 100 kilograma slatkiša, ali misija se nastavlja kako bi što više dece dobilo paketiće.

Svi humani Šapčani mogu se odazvati pozivu i donirati slatkiše, igračke, školski pribor...

Svi koji žele da pomognu mogu da se jave na broj 065/25-99-555.


-Ideja je potekla od NikaZ zvezdica koje su želele da novogodišnju radost podele sa svim drugarima u gradu. Kako zbog trenutne situacije ne radimo redovno, svi koji žele da pomognu mogu da se jave na broj 065/25-99-555 kako bismo se dogovorili oko predaje poklona, kaže Sanja Nikšić, vlasnica Fitnes studija “Nika”.



Informacije o deci kojima je potrebna pomoć dobili su od “Humanog srca Šapca”. Akcijom je obuhvaćeno 15-ak dece uglavnom bez jednog roditelja. Deo garderobe koju su NikaZ zvezdice prikupile već je odnet na prave adrese.
Prikupljeni paketići biće podeljeni do Nove godine.

Sanja Nikšić je posebnu zahvalnost izrazila članovima MC “Srbi” koji su se uvek sami odazivali svim akcijama koje je organizovala, a koje su imale humani karakter i pomagali na bilo koji način.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa