24. decembar 2020.24. dec 2020.
Razgovor o  projektima
CACTANAK GRADONAČELNIKA SA MINISTARKOM OBRADOVIĆ

Razgovor o projektima

U konstruktivnom razgovoru koji je vođen sa ministarkom Obradović, potvrđena je spremnost Vlade Republike Srbije i svih ministarstava za partnersko učešće i podršku gradu Šapcu. Time bi bile rešene prioritetne potrebe građana Šapca
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, pomoćnik gradonačelnika Vladimir Mićić i načelnik Gradske uprave Aleksandar Jovanović, razgovarali su prošlog četvrtka u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave u Beogradu, sa ministarkom Marijom Obradović i njenim saradnicima. Na sastanku je bilo reči o mogućnostima da projekti koje je pripremilo novo gradsko rukovodstvo budu realizovani u narednom periodu.

Gradonačelnik Pajić upoznao je ministarku sa projektima, kojima je Grad Šabac spreman da konkuriše kod nadležnih ministarstava, kako bi bile zadovoljene potrebe Šapčana i ispunjena predizborna obećanja.

U konstruktivnom razgovoru koji je vođen sa ministarkom Obradović, potvrđena je spremnost Vlade Republike Srbije i svih ministarstava za partnersko učešće i podršku gradu Šapcu. Time bi bile rešene prioritetne potrebe građana Šapca.

Ovom prilikom gradonačelnik Pajić pozvao je ministarku da bude gost Grada Šapca, kako bi se na licu mesta upoznala sa radom Gradske uprave i projektima koji su značajni za ovu lokalnu samoupravu.
Izvori: sabac.rs

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa