24. decembar 2020.24. dec 2020.
foto: v. a.

foto: v. a.

VATERPOLO: SUPER LIGA

Sinoć Novi Beograd

Šabački vaterpolisti su 2020. godinu okončali derbijem na svom bazenu protiv Novog Beograda, vodećeg tima Super lige posle osam kola. Već je broj pred vama bio na putu iz Beograda ka Šapcu kada je startovao meč čiji rezultat vi znate, a mi u ovom trenutku ne. Svakako je dostupan na našem zvaničnom portalu.

Bez tog rezultata deško je dati ocenu sezone, te ćemo analizu ostaviti za novogodišnji broj. Ono što je jasno, bez obzira a ishod, preostalo je još devet rundi, plus plej of, doigravanje u kome prethodni plasman ne znači mnogo. Ostaje nada da će u nastavku biti tribine ponovo otvorene čime bi sport dobio, jer liga je nikada jača, a prazne trbine daju uvek tužnu sliku, dok će i Gradski bazen postati veliki adut branioca titule.

Svakako, četiri tima, prema prognozama, pokazala su viši kvalitet od ostalih i očekivano je da prođu i prvu rundu plej ofa i u polufinalu usledi nekoliko spektakl mečeva, a biće ih i pre, posebno što niko ne sme da potceni Partizan i Vojvodinu.

Nastavak sezone je u januaru, ali pre njega sledi pet jakih duela na polufinalnom turniru Regionalne lige. Nova vaterpolo 2021. obećava, ne samo na reprezentativnom, već i klupskom nivou.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa