31. decembar 2020.31. dec 2020.
Brojne pogodnosti za klijente
Otvoren novi servis za tehnički pregled vozila

Brojne pogodnosti za klijente

Tri linije za pregled omogućavaju više slobodnih termina. Poptuna usluga bez dodatnih naplata. Pogodnosti za fizička i pravna lica. Prva registracija i produženje na jednom mestu.



Na kraju teške kalendarske godine koju će mnogi pokušati da zaborave, a većina privrednih subjekata procenjuje isplativost postojećih kapaciteta, jedna kompanija je napravila iskorak otvarajući novi objekat kao simboliku optimističnog kraja loše godine i nagoveštaja bolje naredne. Reč je o objektu tehničkog pregleda u okviru Auto kuće „Holidej“.



Kako ističu u rukovodstvu, osnovna zamisao je da se klijentima na jednom mestu omogući kompletna usluga, po povoljnim uslovima, uz manji period čekanja, zbog čega je proširen broj linija.

Prvi blagi hibrid u Srbiji prodat u Šapcu
Ford Kuga, blagi hibrid automobil, vozilo opremljeno motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, dodatnim električnom motorom koji omogućava paralelno korišćenje oba motora, odnedavno je na našem tržištu, a čast da proda prvi ovakav model pripala je nedavno Auto market grupi, ovlašćenom prodavcu Ford vozila za Zapadnu Srbiju. Vozilo je prodato u ST Line paketu opreme sa agregatom od 2000 kubika i 150 konjskih snaga. Osim hibridnog pogona, vozilo krasi i mnoštvo opcionala koje znatno pomažu u svakodnevnom korišćenju vozila. Opremljen je novim sigurnosnim tehnologijama kao što su, sistem sa držanje vozila u traci i aktivni sistem kočenja u slučaju mogućeg udesa.


-U okviru objekta postoje tri linije gde se može vršiti tehnički pregled za sve vrste vozila, sve vrste putničkih vozila, vozila koja su četiri puta četiri pogonom, hibride, atv vozila, teretna i priključna vozila, bez bilo kakvih ograničenja (masa, nosivost). Dajemo mogućnost tehničkih pregleda za mopede i motocikle, traktore, radne mašine i sva specijalna vozila. Kod nas je moguće produženje registracije vozila na licu mesta, izdavanje registracionih nalepnica i ono što je aktuelno u ovoj situaciji je da se ona obavlja za sva registarska područja. Bez obzira gde je vozilo registrovano, kod nas možete dobiti nalepnicu. Pripremamo dokumentaciju za prvu registraciju vozila, dobijanje registarskih tablica, što se završava tog ili prvog narednog dana. Klijentu je kod nas sve na raspolaganju. Uz cenu tehničkog pregleda mi ne naplaćujemo bilo kakve dodatne usluge, već sve dodatno je vid posebne pogodnosti ili poklona – ističe Aleksandra Nikolić, direktor Tehničkog pregleda i dodaje da je zahvaljujući novim linijama, na raspolaganju veći broj termina, odnosno manje je čekanje i veća mogućnost izbora termina za klijente. Radno vreme je od osam do 20 časova na jednoj liniji, a na ostalima trenutno od 8 do 16 časova.

Novootvoreni tehnički pregled nudi i posebne pogodnosti za pravna lica sa kojima se uspostavi saradnja.

- Obavljamo umesto njih tehnički pregled i celokupnu proceduru u banci, te nije neophodno da odrede zaposlenog koji bi išao do banke, overavao potvrde, izvršavao uplate, ko je bio u toj situaciji razume koliko je važno. Mi sve to radimo umesto njih, a oni nama samo uplate iznos taksi kao da su oni plaćali, bez dodatne naknade, dodatne takse ili nečeg sličnog. Mi obezbeđujemo tablice ako je prva registracija u pitanju ili nalepnice u slučaju da je produžetak registracije. Saradnja sa pravnim licima je takva da mi preuzimamo brigu o njihovom voznom parku, vodimo evidenciju o datumu isticanja registracije, obaveštavamo ih unapred svesni da su njihova vozila stalno na putu, zakažemo termin i njihova jedina obaveza je da dovezu vozilo – pojasnila je Aleksandra Nikolić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa