Info

15. septembar 2011.15. sep 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

KO JE SREĆAN...?

ŠABAC: FK „MAČVA“ - FK “JEDINSTVO (Ub) 2:1 (1:0)
Šabac, 11.09.2011.godine. Stadion FK “MAČVE“. Gledalaca 700. Glavni sudija: Pavlović Saša (Požega). Pomoćne sudije: Nikolić Dragan (Požarevac) i Široki Zoran (Smederevo). Strelci: 1:0 45. minut Zarić, 2:0 56.minut Kovačević, 2:1 u 90.minutu Rajevac. Žuti kartoni: Tarabić u 79.minutu (FK “Mačva“), Matić u 87.minutu, Rudan u 90.minutu (FK “Jedinstvo“).
FK „Mačva“: Radukić - Pejović, Đukanović (od 76.minuta B.Živanović), A.Radovanović, Todorović- Samurović, Zarić, Tarabić, , Vuković (od 46.minuta I.Radovanović), Gajić (od 46.minuta Kovačević), Gavrić.
FK „Jedinstvo“: Ćurguz, Matić, Belić, Rudan, Blagojević, Arsenović, Čančar, Mirosavljević (od 75.minuta S.Jovanović), Lukić, Simić (od 81.minuta Stević), Smiljković (od 66.minuta Rajevac).
Kada te u poluvremenu nadigra, a tokom drugog poluvremena održi ranotežu, klub koji je u dosadašnjem delu prvenstva osvojio samo jedan bod, koji dolazi na utakmice privatnim kolima, u čijem sastavu se nalaze igrači koji nisu izborili mesto u prvom timu FK “Mačve“, onda stvarno neko treba da se zapita, da li premije koje se daju za neispunjenje sportskih rezultata imaju svrhe i kakve, ili ih možda treba proširiti i na stručni štab? Kada ide krava, neka ide i povodac.
Uglavnom gosti su u prvom poluvremenu u potpunosti nadigrali FK „Mačvu“, primili gol u nadoknadi vremena prvog poluvremena iz slobodnog udarca sa skoro trideset metara, a sami promašili nekoliko izglednih šansi.
U drugom poluvremenu FK “Mačva“ je postigla gol iz jedine prave akcije koju je imala za celu utakmicu i opet je asistent Kovačeviću bio Gavrić. FK “Jedinstvo“ je još nekoliko puta ugrozilo gol FK “Mačve“, jednom je loptu sa gol crte izbio Samurović, ali u nadoknadi vremena Rajevac je postigao gol i spasao čast gostiju.
Sve u svemu mršavo. FK „Mačva“ u subotu gostuje u Beloševcu (kod Kragujevca), novajliji u ligi, koja u dosadašnjem toku prvenstva nije izgubila utakmicu, čak nije primila nijedan gol, a čiji je predsednik zet gradonačelnika Kragujevca, Verka Stevanovića. Pošto u nedelju FK “Jedinstvo-Putevi“ gostuju u Lajkovcu, ovaj vikend može da znači verifikaciju ambicija prvoplasiranih klubova ili pozicioniranje u sredini tabele nezainteresovanih. Sve u svemu ““ videćemo.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa