31. decembar 2020.31. dec 2020.
Uspesi šabačkog plivanja
PLIVANjE: PRVENSTVO SRBIJE

Uspesi šabačkog plivanja

Šabačko plivanje proslavilo se u prethodnom periodu na Prvenstvu Srbije gde je na najvišem nivou klub postao bogatiji za dve velike medalje. Jedno srebro i jedna bronza su deo Plivačkog kluba “Delfin”.
Iva Marković je vicešampion Srbije u kategoriji 200 metara delfin stilom, dok je Uglješa Pavlović treći plivač države na dva puta kraćoj deonici, takođe delfin stilom. Ovo je jedan od najvećih rezultata u istoriji šabačkog kluba i zamajac za dalji rad.

U prethodnom štampanom izdanju nenamernim previdom nije naveden ovaj rezultat, već peto mesto na 100 metara delfin i jedanaesto na 100 metara kraul među juniorima, odnosno sedmo i deseto mesto Uglješa na 200 i 100 metara kraul koji su ostvareni poslednjeg dana četvorodnevnog takmičenja. Izvinjavamo se na nenamernom previdu.



Bilo je ovo najvažnije domaće plivačko takmičenje ove godine koja značajno poremetila program Plivačkog saveza usled nestabilne epidemiološke situacije. Savez je godinu zatvorio Skupštinom priređenom u Beogradu u ponedeljak. Prva naredna aktivnost je okupljanje reprezentativaca na Košutnjaku sredinom januara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa