15. septembar 2011.15. sep 2011.
SREDNjA POLjOPRIVREDNA ŠKOLA

BOLjI USLOVI NASTAVE

Izuzetnim zalaganjem Gradske uprave Šabac, zaposlenih i učenika, šabačka Srednja poljoprivredna škola za samo godinu dana poprimila sasvim drugi izgled. Postojeći park oplemenjen novom fontanom, po nacrtima pejzažnog arhitekte Milene Stamenković. U toku radovi na rekonstrukciji “nove“ zgrade
Pred sam početak letnjeg raspusta u dvorištu Srednje poljoprivredne škole u Šapcu osvanula je nova fontana. Projekat po nacrtu pejzažnog arhitekte Milene Stamenković, realizovali su kao maturski rad učenici sa smera “tehničar hortikulture“. Dobro uklopljena u postojeću ambijentalnu celinu, ispunila je svrhu: dodatno je oplemenila prostor o kojem u poslednje vreme podjednako brinu kako učenici tako i zaposleni u ovoj obrazovnoj ustanovi. Međutim, tu nije bio kraj angažovanja na uređenju parka.
-Nakon postavljanja fontane nastavili smo radove na sređivanju prostora oko škole. Oni nisu prestajali ni u toku letnje pauze, pa sada možemo da se pohvalimo sa jednim od najsređenijih parkova u gradu. Posebno smo ponosni, što smo do njegovog današnjeg izgleda došli ličnim zalaganjem. Naime, u svakom poslu prilikom njegovog uređenja, podjednako su učestvovali i profesori i učenici naše škole - kaže direktor Srednje poljoprivredne škole u Šapcu Predrag Savić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa