14. januar 2021.14. jan 2021.
Godina počinje darivanjem
BOŽIĆNA AKCIJA ROTARI KLUBA

Godina počinje darivanjem

Rotari klub Šabac i ovog Božića obradovao je prvog dečaka i prvu devojčicu rođene na ovaj dan. Akcija je tradicionalna već duži niz godina, a ovoga puta poklon iznenađenja bio je novčani.

-Godinu počinjemo darivanjem, a kako su deca naša budućnost, želimo da pokažemo da mislimo na njima od samog početka, odnosno njihovog rođenja. Za to smo izabrali Božić, kao najradosniji dan u godini, kako bismo istakli šta smatramo najvažnijim. Verujemo da ćemo ovu tradiciju negovati još dugo, a da će beba svake godine biti sve više, kaže Vladan Tešić, predsednik Rotari kluba Šabac.

Zbog epidemiološke situacije nije moguće ući u Porodilište, pa je čast da upozna majke i bebe i uruči im poklone imala specijalista hirurgije dr Slavica Đurić, dugogodišnji član Rotari kluba Šabac.

Deca su u fokusu angažovanja Rotari kluba, što dokazuju cele godine, a ne samo na Božić. Pomažu kako decu sa smetnjama u razvoju i decu bez roditelja, tako i onu uspešnu i talentovanu. Humanu stranu pokazuju i u vandrednim situacijama, ali i delovanjem u različitim sverama društva kako bi poboljšali uslove života za sve.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa