14. januar 2021.14. jan 2021.
“Čivijin” Deda Mraz obradovao  mališane sa smetnjama u razvoju
HUMANI BAJKERI U NOVOGODIŠNjOJ MISIJI

“Čivijin” Deda Mraz obradovao mališane sa smetnjama u razvoju

Članovi Moto kluba “Čivija” još jednom su pokazali svoju humanost. Tradicionalo i ove godine za Novu godinu, obradovali su paketićima decu sa smetnjama u razvoju, kao i deci u hraniteljskim porodicama.
Mina Mijailović iz Udruženja “Da budemo svi jednaki” zahvalila se svim donatorima, ali i svim ostalim koji su im pružali razumevanje i podršku.

-Zahvaljujemo se MK “Čivija” na ovom humanom gestu. Takođe, pozivam sve ljude i kompanije da se uključe u rad našeg udruženja, rekla je Mina Mijailović.

Bajkeri iz “Čivije” ne misle o deci samo pred Novu godinu, nego redovno imaju različite humanitarne akcije, a i deo prihoda sa svakog moto skupa koji organizuju ide nekome kome je u tom trenutku pomoć najpotrebnija. Sa decom sa smetnjama u razvoju druže se nekoliko puta godišnje.

-Naši mali drugari se najviše obraduju vožnji na motorima koju im organizujemo 2. aprila na Svetski dan obolelih od autizma. To i druženje sa njima znači im više od svih poklona koje im odnesemo.

Trudićemo se i ubuduće da im ulepšamo svakodnevicu, ali i da pomognemo drugoj deci kojoj je pomoć potrebna. Humanost se ne ogleda samo u materijalnom davanju. Dovoljno je nekada uputiti i lepu reč ili osmeh da bismo nekom popravili dan. Toliko može svako od nas da uradi, ako uvek ima na umu da se sreća umnožava deljenjem, rekao je Aleksandar Madžarević Saler, predsenik MK “ Čivija”.
“Čivija” je trima bebama koje prve stigle u Šabac u Novoj godini darovala srebrnjake.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa