14. januar 2021.14. jan 2021.
Onlajn sveznanje
Zimski kamp OŠ “Laza K. Lazarević”

Onlajn sveznanje

Šesti zimski kamp Lazine škole traje do 14. januara. Struktura Lazinog kampa menjala se tokom vremena, od prvog koji je održan 2016. godine, do danas, ali suština je ostala ista – da učenici steknu nova znanja i da lepo, kvalitetno provedu vreme
Šesti po redu Zimski kamp Osnovnoj školi „Laza K. Lazarević“ nosi naziv „U svetu znanja i interesovanja“ i održava se onlajn, u skladu sa epidemiološkom situacijom, do 14. januara.
U okviru Kampa realizovano je osam tema, koje su spremila četiri učitelja, četiri nastavnika (srpskog, engleskog, geografije i likovne kulture) i pedagog škole.

Prvog dana Kampa, nastavnici i učitelji sadržaje su postavili na sajt škole, drugog dana je ostvarena interakcija i komunikacija sa učenicima putem njihovih prezentacija. Đaci imaju mogućnost da budu kreativni u okviru svake teme. U temi „Jezički zabavnik“ zadatak učesnika je da ilustruju i prezentuju jedno jezičko pravilo, tema „Lol“ im nudi mogućnost da se maskiraju u Čarlija Čaplina i pošalju svoje fotografije. U okviru teme „Evropska razglednica“, učenici mogu sami napraviti razglednicu, bilo da je crtaju ili da lepe fotografije. Tema „Iz letopisa škole“, koja govori o Lazinoj školi nekad i sad, nudi mogućnost učenicima da pošalju stare fotografije svojih najbližih koji su bili ove obrazovne ustanove i time i sami dopune Letopis. Ostale zanimljive i edukativne teme, koje bude kreativnost i maštu su: Pozorištance, Zanimljiva psihologija, Reciklirajmo za budućnost, od Igre do umetnosti.

Trećeg dana Kampa, proglašen će biti pobednik, a diplome i zahvalnice za Kamp će biti podeljene kada se steknu uslovi za to.

Struktura Lazinog Kampa menjala se tokom vremena, od prvog koji je održan 2016. godine, do danas, ali suština je ostala ista – da učenici steknu nova znanja i da lepo, kvalitetno provedu vreme.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa