15. septembar 2011.15. sep 2011.
MESEC DANA OD POČETKA RADA POSLANIČKE KANCELARIJE U KOCELjEVI

SLIKA O REALNOM STANjU

Veliko interesovanje građana za neposredni kontakt sa predstavnikom zakonodavne vlasti. Sa narodnim poslanikom do sada razgovaralo oko 40 stanovnika koceljevačke opštine. Građani nisu u dovoljnoj meri informisani o svojim pravima-tvrdi poslanik Mihailo Purić. Prvaci u izdvojenim odeljenjima dobili školski pribor.
U Koceljevi je pre mesec dana počela da radi kancelarije narodnog poslanika Mihaila Purića. Kako je istaknuto prilikom otvaranja, poslanici treba da budu veza između građana i republičkih organa. Govoreći o dosadašnjim susretima sa stanovnicima ove opštine Purić je rekao da je interesovanje građana veliko i da se pritužbe uglavnom odnose na nemogućnost ostvarivanja pojedinih prava.
- Mora se odvojiti deo slobodnog vremena za građane. Građani Koceljeve se u manjoj meri žale na nedostatak posla a uglavnom se pritužbe odnose na oblast ostvarivanja prava za koja misle da su im uskraćena- rekao je poslanik i zaključio da narod nije u dovoljnoj meri informisan o svojim pravima, kao i da često ne znaju kome da se obrate.
Prema njegovim rečima kancelarija je način da u neposrednom kontaktu sa građanima predstavnici vlasti imaju sliku o realnom stanju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa