15. septembar 2011.15. sep 2011.
PRIVREDNICI OPŠTINE BOGATIĆ POSETILI CELjSKI SAJAM

POVEZIVANjE PREDUZETNIKA

Grupa od 12 privrednika opštine Bogatić, posetila je nedavno 44. Međunarodni obrtnički sajam u Celju( Slovenija). Sajam je trajao od četvrtog do 11. septembra, ove godine. Na njemu su se pojavila poznata preduzeća domaćina i okolnih zemalja: Italije, Austrije i Hrvatske.
Posetu mačvanskih preduzetnika, organizovalo je Opšte udruženje preduzetnika Bogatić u saradnji sa Privrednom komorom Valjevo.
- Rad Opšteg udruženja preduzetnika Bogatić, usmeren je na povezivanje preduzetnika u opštini i drugim domaćim i stranim partnerima. Sa tim ciljem, organizovana je i ova poseta, celjskom sajmu u Sloveniji. Naši preduzetnici imali su priliku da po prvi put organizovano posete jedan sajam i upoznaju se sa novitetima u svojim branšama. Većina naših preduzetnika je po prvi put bila na ovom sajmu, a radi se o vlasnicima malih preduzetničkih firmi. Mala i srednja preduzeća, odnosno preduzetničke radnje, upravo i jesu u fokusu delovanja Opšteg udruženja preduzetnika Bogatić, koje će i dalje raditi na povezivanju preduzetnika i promociji preduzetništva. Na sajmu je uspostavljeno i više kvalitetnih kontakata, čiju realizaciju očekujemo u narednom periodu, rekao je Duško Velimirović, organizator puta, referent za razvoj preduzetništva u Opštem udruženju preduzetnika Bogatić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa