28. januar 2021.28. jan 2021.
Bogatinci donirali 25 tona brašna
HUMANITARNA POMOĆ ZA MEDVEĐU

Bogatinci donirali 25 tona brašna

„Svedoci smo nedavnih, velikih poplava koje su zadesile ovaj kraj, kao i pretrpljene materijalne štete, a potom i nestanka električne energije koji je i dodatno pogoršao i onako tešku situaciju, tako da je bilo preko potrebno da svi mi ostali zajedno pružimo podršku i pokažemo solidarnost, kako bi se opština Medveđa i čitav jug Srbije što pre vratili svakodnevnom, normalnom načinu života“, izjavio je predsednik opštine Bogatić
Opština Bogatić usaradnji sa Mlinskom industrijom „Popović“, donirala je prošlog petka, 25 tona brašna opštini Medveđa. Tom prilikom, predstavnici ovih opština potpisali su Sporazum o saradnji i razumevanju sa ciljem unapređenja odnosa i povezivanju Bogatića i Medveđe, kako na privrednom, tako i u svim drugim oblastima.

-Donacija opštine Bogatić našim prijateljima u Medveđi je nešto najmanje što smo mogli da uradimo u ovom trenutku. Svedoci smo nedavnih, velikih poplava koje su zadesile ovaj kraj, kao i pretrpljene materijalne štete, a potom i nestanka električne energije koji je i dodatno pogoršao i onako tešku situaciju, tako da je bilo preko potrebno da svi mi ostali zajedno pružimo podršku i pokažemo solidarnost, kako bi se opština Medveđa i čitav jug Srbije što pre vratili svakodnevnom, normalnom načinu života- istakao je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović, prilikom posete Medveđi i podsetio na slično iskustvo sa kojim su se žitelji Bogatića suočili 2014. godine.



-Kroz nešto slično smo i mi prošli prilikom majskih poplava 2014.godine, tako da znamo sa kakvim se sve problemima susreće rukovodstvo opštine Medveđa. Ovo je bila prva u nizu humanitarnih akcija koje smo sproveli, a u narednom periodu biće ih još, u većem obimu - izjavio je predsednik opštine Bogatić i iskoristio priliku da građanima Medveđe i predsedniku opštine Nebojši Arsiću, poželi dobro zdravlje i što brži oporavak nakon svega što ih je zadesilo, i „naravno, posle toga još snažniji privredni razvoj“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa