22. septembar 2011.22. sep 2011.
ATLETIKA: ODRŽAN DRUGI KLIMA BLOK MARATON

NAJBRŽI MAĐARI

Prošle nedelje u Koceljevi po drugi put održana maratonska trka. Najbolji plasman imali mađarski atletičari. Učestvovalo preko 120 takmičara iz zemlje i inostranstva. Po oceni maratonaca organizacija na veoma visokom nivou. Zbog visoke temperature vazduha prošlogodišnji pobednik odustao na 17-om kilometru
U organizaciji opštine Koceljeva, a pod pokroviteljstvom kompanije “Alas Holding“, prošle nedelje je u ovoj opštini održan drugi Klima blok maraton koji je okupio veliki broj učesnika. Na startu maratonske i polumaratonske trke našlo se više od 120 trkača iz brojnih gradova Srbije ali i iz Mađarske , Makedonije, Republike Srpske... Četvrtina je istrčala stazu dugu 42 kilometra. Početak maratona na simboličan način najavili su najmlađi stanovnici ove opštine, deca iz PU “Poletarac“, trkom na 200 metara.
Sportsku manifestaciju, koja će sasvim sigurno prerasti u tradicionalnu, otvorio je predsednik koceljevačke opštine Veroljub Matić zahvalivši se svim gostima i poželevši takmičarima da postignu dobre rezultate. Takođe se zahvalio i svim prijateljima maratona koji su na bilo koji način pomogli i podržali njegovo održavanje.
- Ni jedna sportska manifestacija ne može da se organizuje bez društveno odgovornih kompanija pa ni ova naša. Stoga hoću da se zahvalim generalnom sponzoru kompaniji “Alas Holding“, ali i kompanijama Rauch Serbia, Z.A. Fruit, Ambalažerka i Podunavlje Beočin. Veliki uvek pomažu male pa je i grad Beograd pomogao da deo vas dođe na maraton- izjavio je Matić i dodao da je i Evropska Unija kroz projekat Koceljeva- lepo mesto za življenje pomogla ovu aktivnost i zdrave načine života koji se promovišu.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa