18. februar 2021.18. feb 2021.
Niz nezgodnih rivala: ŽRK Medicinar

Niz nezgodnih rivala: ŽRK Medicinar

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Još jedan velikan

Šapčanke sinoć imale kup gostovanje u Boru. Jagodina prejaka. Naisa veliki favorit u nedelju. Nastavak niza teških utakmica, ali velika zaliha bodova garantuje mirniji pristup
Jagodina je, očekivano, bila prejaka za Medicinar, ishod četvrtfinala Kupa u kome je ovdašnji tim gostovao u Boru, u ovom trenutku ne znamo, ali svakako su mlade rukometašice u nizu teških mečeva. U nedelju gostuje niška Naisa, poput Jagodine pretendent na titulu i uspešan predstavnik Srbije na evro sceni. Ekipu predvodi selektor Ljubomir Obradović, među prvotimkama je i doskorašnje krilo Mediicnara Srna Sukur, dok okosnicu čine: Petković, Stojanovska, Filipović, Teodora Petković.
U deset mečeva Naisa je samo jednom poražena, ali je to bilo ubedljivo, u meču protiv Jagodine, no sve ostale duele, uključujući meč u Kragujevcu i derbi protiv Bekamenta odigrale su ubedljivo, uz zaslužene pobede.
Medicinar posle Nišlijki očekuje važan meč u Vrbasu, a potom gostuje u Šapcu Bekament. Izuzetno teška niska duela, ali polovičan učinak u deset odigranih kola daje dobru zalihu i mir „plavo – belima“ pred mnogo važnije utakmice koje slede u martu i aprilu kada treba potvrditi dobru formu s početka i rutinski osigurati opstanak učvršćujući se na sredini tabele.


Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa