25. februar 2021.25. feb 2021.
Lek, ali ne i ozdravljenje
MILA STARČEVIĆ: IZNEVERENA ŽENA

Lek, ali ne i ozdravljenje

“Priča počinje opisom idealnog braka u kojem je muž dorski stub na kojem se zasniva porodična sreća. Supruga Jelena idealizuje porodičnu atmosferu do kraja kako bi kasnije tok priče dobio na snazi u rešenjima njenog apsurda.

Međutim glavni junak Uroš krije svoju mračnu prošlost pred suprugom Jelenom ali će ona tokom vremena biti otkrivena na stresan način za sve Uroševe poznanike , a najviše šok za Jelenu, svim vrlinama obdarenu ženu. Ovo u svojoj recenziji za novu knjigu priznate šabačke autorke Mile Starčević “Izneverena žena” piše Nikola Devura.

Milino novo delo obiluje brojnim zapletima. Čita se u jednom dahu, a kako i sama kaže samo je radila ono što najbolje ume, kako bi odagnala ružne misli.

Ona je iskusan autor i celokupnu priču je učinila vrlo zanimljivom. Sve to je stalo na 200 strana nove knjige i verujemo da će bez problema naći čitaoce.

Knjiga je čista fikcija autorke, nastala u besanim noćima posle gubitka supruga koji je ističe bio njen lek, mada nikada zbog te porodične tragedije neće ozdraviti.

- Ja ne umem da živim bez njega, mada mi svi kažu da moram i svesna sam toga, poručuje Mila.
Bolji poznavaoci znaju da je do sada objavila mnogo knjiga. Uglavnom su to putopisi sa brojnih putovanja po svetu sa suprugom koji je uvek bio njen značajan oslonac i sreća, punih 55 godina, koliko su proveli u braku.

Nikada ga neće zaboraviti bez obzira na majčine reči i poruke najmilijih: Čovek sve preživi!
Lj.Đ.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa