22. septembar 2011.22. sep 2011.
KOMUNALNE AKTIVNOSTI U SOVLjAKU

BEZBEDNIJE U KRIVINI

Meštani Sovljaka su se samoorganizovali i uz pomoć opštine Bogatić betonirali 123 metra trotoara u najoštrijoj krivini blizu Etno ““ parka. Tako je ovaj deo saobraćajnice prema Drini postao znatno bezbedniji za saobraćaj pešaka.
Rukovodstvo sela, ugostilo je protekle nedelje, čelnike opštine Bogatić, koje je predvodio Slobodan Savić, predsednik opštine i na licu mesta se upoznali sa urađenim.
- Ranije su se tu češće dešavali saobraćajni udesi sa težim posledicama, posebno za pešake. Čitava ulica, nedaleko od Etno ““ parka je gusto naseljena. Trebalo bi da saobraćajna policija malo disciplinuje prevoznike koji ovuda saobraćaju teškim šleperima, eksploatišući šljunak i pesak sa Drine. Često su prepuni, pa kamenje ispada i može povrediti prolaznike, kaže Radojica Subić predsednik Saveta mesne zajednice Sovljak.
Prisutni meštani Tadija Jašić i Tomislav Mijatović, kažu da je dosta urađeno i na uređenju poljskih puteva, tako da ove jeseni nemaju problema sa transportom poljoprivrednih proizvoda sa njiva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa