22. septembar 2011.22. sep 2011.
TREĆI FESTIVAL ZIMNICE

UKUSI KOCELjEVE

Ovogodišnji, treći po redu Festival zimnice u Koceljevi, koji se održava pod sloganom Ukusi Koceljeve, počinje sutra i trajaće dva dana. Najavljen veći broj izlagača, kako sertifikovanih, tako i iz domaće radinosti. Povećan broj prijavljenih ekipa koje će se nadmetati u pripremanju lovačkog gulaša. Sem izložbe i prodaje zimnice, posetioci mogu uživati i u brojnim pratećim sadržajima
Sutra u Koceljevi počinje treći Festival zimnice, privredno-turistička manifestacija, koja će po prvi put ove godine trajati dva dana. Tačno u podne, dizanje zastave na platou ispred Doma kulture, najaviće početak manifestacije, po kojoj je ova opština postala prepoznatljiva. Slogan pod kojim se održava ovogodišnji festival je “Ukusi Koceljeve“, jer se od davnina govori da u tamnavskom kraju “ume dobro da rodi“, a da su voće i povrće jedinstvenog ukusa. Festival zimnice uspeo je da, uz poštovanje starih običaja i recepture naših baka, tom jedinstvenom ukusu produži vek trajanja.
- Naša želja je da taj festival uvek bude nov, uvek živ, a osnovna novina je što će ovoga puta on trajati dva dana. Očekujemo povećan broj izlagača kako iz poslovnog sektora, tako i iz domaće radinosti. Biće prisutni i predstavnici sindikata najvećih preduzeća u našoj zemlji, kao i predstavnici više trgovinskih lanaca. I ove godine podelili smo tegle proizvođačima u domaćoj radinosti - rekao je organizator Festivala zimnice Milutin Cvejić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa