22. septembar 2011.22. sep 2011.
RADOVI U „NIKOLAJEVOJ“ ŠKOLI

SVE POD JEDNIM KROVOM

Dogradnjom u Osnovnoj školi „Nikolaj Velimirović“ u Šapcu biće obezbeđeno novih 650 metara kvadratnih prostora. Prva faza koja podrazumeva prizemni deo sa tri učionice i sanitarnim čvorom za nastavno osoblje i učenike je završena, dok su radovi na drugoj fazi (sprat, potkrovlje i krov na staroj zgradi) u toku. Sredstva za ovu investiciju obezbeđena su iz budžeta grada.
Nedostatak prostora u OŠ „Nikolaj Velimirović“ evidentan je duži niz godina, ali sa prvim sticanjem uslova za početak ovog obimnog prostora krenulo se u dogradnju glavne školske zgrade. S početkom školske godine „useljene“ su tri nove učionice, dok se radovi na spratnom delu privode kraju.
- Poznato je da se u okviru naše škole pored glavne zgrade nalazi još nekoliko manjih objekata koji se koriste za izvođenje nastave. Ovim proširenjem, stiču se uslovi da sve bude „pod jednim krovom“, tako da učenici neće više morati da šetaju od jedne do druge zgrade, što je naročito u zimskom periodu predstavljalo problem ““ kaže Vesna Živanović, direktorka škole.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa