18. mart 2021.18. mar 2021.
Devojka koja je  pronašla svoje srce
Svetski bestseler

Devojka koja je pronašla svoje srce

Roman Devojka koja je pronašla svoje srce autorke Dženifer Doneli oduševio je čitaoce širom sveta i odmah po objavljivanju dospeo na listu Njujork tajmsa. Knjiga je prevedena na više od petnaest jezika, a u planu je i njena ekranizacija.

U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je Maman primora da odseče prste na stopalima kako bi uspela da navuče cipelicu i uda se za princa, prevara će biti otkrivena i princ će umesto nje izabrati Elu, dobru polusestru, savršenu Pepeljugu iz bajke. Ipak, da li je jedina sudbina zle polusestre da ostane u zapećku, osuđena na nesreću?

Ovo je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu Devojka koja je pronašla svoje srce


To vreme je odavno prošlo. Ali vukovi su i dalje ovde i, verujte, dvostruko su lukaviji. Zveri su takođe tu. I smrt još vreba iz šećerne glazure. Ovo je priča za svaku devojku koja skrene s puta. I za onu koja je izgubila sebe. Znajte, veoma je opasno skrenuti s pravog puta. Ali ponekad je još opasnije ostati na njemu.
Ljubitelji bajkovite literature i priča o velikim životnim istinama sa zadovoljstvom će se prepustiti knjizi Devojka koja je pronašla svoje srce. Roman koji oduzima dah, uzbudljiv i životan, dostupan je putem sajta www.vulkani.rs.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa