18. mart 2021.18. mar 2021.
Nastavljena komunikacija sa ruskim investitorom
OPŠTINA VLADIMIRCI

Nastavljena komunikacija sa ruskim investitorom

Projektna dokumentacija predviđa da bi se iskopom bušotine dubine 500 metara, došlo do vode čija temperatura iznosi 40 stepeni. Istom bi se mogli grejati stanovi i objekti unutar cele varošice
Komercijalni direktor kompanije „Partner – Teks“, 10. marta 2021. godine, obratio se povodom nastavka poslovne komunikacije, koja se tiče investiranja u opštini Vladimirci.

Naime, predstavnici ove kompanije, čije se sedište nalazi u Ivanovu, gradu udaljenom 200 km od Moskve su dana 11.02.2021. godine, posetili vladimiračku opštinu, kako bi sagledali mogućnosti ulaganja u njoj.
U tu svrhu, predsednik opštine Goran Zarić je potencijalnim investitorima pokazao zonu privređivanja, koja se prostire na oko 2 hektara, a iste je upoznao i sa kapitalnim projektom, koji se odnosi na geotermalne resurse, čijom eksploatacijom bi se postigla višenamenska svrha, od značaja za stanovništvo.

U skladu sa izvršenom prezentacijom, usledilo je obraćanje komercijalnog direktora kompanije „Partner – Teks“, kojim se poslovna komunikacija nastavlja u cilju daljeg razvoja opštine Vladimirci


Projektna dokumentacija predviđa da bi se iskopom bušotine dubine 500 metara, došlo do vode čija temperatura iznosi 40 stepeni. Istom bi se mogli grejati stanovi i objekti unutar cele varošice.
Jedna od perspektiva razvoja Opštine Vladimirci je i sam razvoj banjskog turizma.
U skladu sa izvršenom prezentacijom, usledilo je obraćanje komercijalnog direktora kompanije „Partner – Teks“, kojim se poslovna komunikacija nastavlja u cilju daljeg razvoja Opštine Vladimirci.
http://vladimirci.org.rs

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa