22. septembar 2011.22. sep 2011.
AMBASADORKE ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA U ŠAPCU

BUDITE UPORNE I DOSLEDNE

Prošlog petka Šabac posetilo 10 srpskih ambasadorki ženskog preduzetništva. Upoznavanje sa privrednim potencijalima i istorijom grada. Prijem kod gradonačelnika u Gradskoj kući
Krajem prošle godine Srbija se pridružila projektu pod nazivom “Evropska mreža ambasadora ženskog preduzetništva“. Sa ciljem da svojim iskustvom i veštinom komunikacije, drugim ženama prenesu svoja znanja i ohrabre ih u stvaranju vizije i pokretenju sopstvenog posla, u našoj zemlji je tada javnim pozivom izabrano deset ambasadorki. Reč je o uspešnim preduzetnicama, poznatim i priznatim u svojim oblastima poslovanja. Jedna od njih je i Šapčanka Dragica Božinović, vlasnici “Novitasa“, koja je ovom prilikom bila domaćica skupa.
- Nemojte mnogo mudrovati nego čitajte, učite i radite. I probajte. Ako ne ide ne odustajte. Budite uporni i dosledni. To nije ni malo lako. Nemojte mnogo lutati i udaljavati se od onoga što ste prvo izabrali. To je svojstveno Srbima, da znaju sve i oprobaju se u svemu. Ali, i pored toga istrajte u početnoj ideji, jer preduzetništvo jeste teško, ali je ostvarljivo ““ rekla je Dragica Božinović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa