1. april 2021.1. apr 2021.
foto: s. s.

foto: s. s.

FUDBAL: SUPER LIGA

NADIGRAVANjE NA KROVU

Podrazumeva se značaj dobrog rezultata i uloga autsajdera. Voždovac se podigao u Nišu. Mačva kompletna uz izuzetak Brane Markovića. Beograđani u sigurnoj zoni
Teško je reći nešto po pitanju Mačve, a da ne bude ponavljanje. Odavno opstanak nije realno dostižan, ali dok je matematike, teorije i priče o reorganizaciji, nada postoji, negde, nekakva. Naravno da su potrebne pobede, sledi niz nešto lakših duela, samo što Šapčani nemaju luksuz da bilo koji duel otpišu, čak i kada su naspram njih apsolutni favoriti.

Voždovac je već godinama stabilan, dobro organizovan klub, negde na tragu Čukaričkog, ali još daleko od „brđana“. Svakako su u narednom duelu, protiv šabačkog rivala favoriti. Imali su malu krizu rezultata prethodna četiri kola, ali su pobedom u Nišu pokazali kvalitet za najviši rang. Jedan su od timova kome domaći teren ne znači mnogo. Nišić, Vujinović, Stoisavljević su najefikasniji, Preković, Stojčev i Cvetinović su svima poznati, a od zime je i nekadašnji igrač Mačve Dukić alternativa u odbrani.

U stručnom štabu Mačve naglašavaju da je igra bolja od rezultata u ovoj polusezoni i da su spremni za nadigravanje protiv Voždovca i iako prepuštaju ulogu favorita domaćinu, žele pozitivan rezultat.
-Forma nam je u usponu, efikasniji smo, na dosadašnju polusezonu treba gledati sa optimizmom po pitanju igre ovog mladog tima, verujem da dolaze i bolji rezultati. Voždovac je kvalitetan, ali hoćemo da iskoristimo njihove slabosti i eventualni relaksiran pristup – ističu u Mačvi.

Miloš Adamović, Verovatno najbolji igrač ekipe uz golmana Gordića biće spreman potpuno za gostovanje u Beogradu, kao i mladi napadač Ortiz, jedino je Brana Marković van ekipe i upitan je nastup do kraja sezone.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa