15. april 2021.15. apr 2021.
"Glas Podrinja"

"Glas Podrinja"

Narodno pozorište u Beogradu i Šabačko pozorište

Protokol o dugoročnoj saradnji

Protokolom je predviđeno da potpisnici sporazuma prošire i unaprede umetničku saradnju na osnovu zajedničkih interesa sa dubokim uverenjem da će na taj način biti omogućeni najbolji mogući uslovi za pozorišnu i umetničku saradnju
Narodno pozorište u Beogradu u cilju razvoja pozorišnog života i pozorišne umetnosti, ne zanemarujući značaj tradicionalne domaće kulturne baštine, potpisalo je Protokol o dugoročnoj saradnji sa Šabačkim pozorištem, teatrom sa dugom i bogatom tradicijom.
Pomenute sporazume, upravnica Narodnog pozorišta Ivana Vujić Kominac potpisala je sa v.d. direktora Šabačkog pozorišta Vladimirom Vasilićem.
Protokolom je predviđeno da potpisnici sporazuma prošire i unaprede umetničku saradnju na osnovu zajedničkih interesa sa dubokim uverenjem da će na taj način biti omogućeni najbolji mogući uslovi za pozorišnu i umetničku saradnju.
Učesnici Protokola su saglasni da u okviru svojih mogućnosti obezbede recipročna gostovanja, da pokušaju da učestvuju u zajedničkim produkcijama predstava, razmeni autora, umetnika i drugih stručnjaka, kao i u svim drugim oblicima saradnje u pozorištu koji su od interesa za potpisnike sporazuma.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa