22. april 2021.22. apr 2021.
Realizovano deset seminara za 300 učitelja
Tradicionalni Susreti učitelja sada u novom ruhu

Realizovano deset seminara za 300 učitelja

Pandemija je u naše živote unela velike promene tako da ovi susreti se nisu održali neposredno već on line, putem raznih aplikacija i platformi ZOOM - a, Google meet – a
i Microsoft Teams
Tokom proteklog vikenda u Šapcu se održala tradicionalna manifestacija učitelja ali na drugačiji način nego prethodnih godina.
Učitelji Šapca kao i okolinih mesta Vladimiraca, Debrca, Koceljeve, Klenka koji su članovi Društva učitelja Šapca, su i ove godine pohađali seminare u okviru godišnjeg Susreta učitelja.
Grad Šabac je kao i prethodnih godina u celosti finansirao ovu manifestaciju i tako nastavio da ulaže u stručno usavršavanje prosvetnih radnika.
Pandemija je u naše živote unela velike promene tako da ovi susreti se nisu održali neposredno već on line, putem raznih aplikacija i platformi ZOOM - a, Google meet – a i Microsoft Teams.
Učitelji su se iz svojih domova priključivali na seminare za koje su se opredelili i koji će im pomoći da nadograde svoje profesionalne kompetencije.
Realizovano je deset seminara i bilo je prisutno oko 300 učitelja.
Društvo učitelja Šapca i u ovoj školskoj godini brine o stručnom usavršavanju. Tako da je organizovao mnogo stručnih skupova on line u saradnji sa Savezom učitelja Republike Srbije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa