6. oktobar 2011.6. okt 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“ (7. KOLO)

PRVO POSRTANjE

FK “ŽELEZNIČAR“ - FK „MAČVA“ 1:0 (1:0)
Lajkovac, 02.10.2011.godine. Stadion FK Železničar“. Gledalaca 1.000. Glavni sudija: Radovanović Slaviša (Laćarak). Pomoćne sudije: Radean Marjan (Zrenjanin) i Mašić Branislav (Zrenjanin). Strelci: 1:0 u 28.minutu Gentić. Žuti kartoni: Obradović u 22.minutu, Gentić u 70.minutu, Marović Ivan u 90.minutu (FK “Železničar“), Zarić u 35.minutu i Tarabić u 59.minutu (FK “Mačva“).
FK “Železničar“: Terzić, Živković, Jovanović (od 67.minuta Milivojević), Gentić, Nikolić, Ašković, Marković (od 64. minuta Ljubičić), Obradović, Radisavljević, (od 59.minuta Marković Ivan), Radovančević, Marković Nebojša.
FK “Mačva“: Radukić, P.Gavrić, Pejović, Đukanović, Todorović, I.Radovanović, Zarić (od 46.minuta Milutinović), Tarabić, B.Živanović (od 46.minuta Gajić, Kovačević (od 60.minuta Milinković ), Gavrić.
Na ovogodišnje gostovanje u Lajkovac, na prvu utakmicu sa ekipom iz samog vrha tabele u ovom prvenstvu, FK “Mačva je krenula oslabljena za povređene Samurovića, A.Radovanovića, Ristivojevića i Vukovića. Zanimljivo je reći da ekipi FK „Železničara“, Šapčani nisu dali gol u poslednjih pet prvenstvenih utakmica odigranih u Lajkovcu, a kamoli pobedili. U isto vreme, ekipa FK “Železničara“ je ostajala u ovom rangu takmičenja upravo zahvaljujući rezultatima koje je ostvarila FK “Mačve“, što u direktnom sudaru, što pobedom FK “Mačve“ nad direktnim konkurentima Lajkovčanima za ispadanje.
Na tom, prvom težem gostovanju u ovom prvenstvu, FK „Mačva“ nije uspela da donese ni jedan bod. Za igru koju je prikazala na ovoj utakmici, bolje nije ni zaslužila. Jednostavno sreća koja nas je poslužila u Beloševcu i Ljubiću, nije nas poslužila u Lajkovcu.
Tokom cele utakmice FK “Mačva“ je imala samo jednog raspoloženog igrača, Gavrića, koji nije mogao sam da organizuje igru, vraća se po loptu, stvara šanse i daje golove. Ipak postoje neki zakoni fizike. Prvu ozbiljnu šansu FK “Mačva“ je stvorila u 85.minutu utakmice, kada se Gajić, ničim izazvan, spetljao negde oko jedanaesterca protivnika i lopta se dokotrljala do golmana FK “Železničara“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa