6. oktobar 2011.6. okt 2011.
BODI BILDING

POVRATAK ŠAMPIONA

U prošlu subotu, 1. oktobra 2011, u Smederevu održano je prvenstvo Srbije u bodibildingu, bodi fitnesu, bodi klasiku i bikini modelu pod okriljem IFBB. Takmičenje je bilo izuzetno jako i kvalitetno. Na pozornicu su izašli najspremniji, jer su ovo ujedno bile i kvalifikacije za svetska prvenstva krajem novembra. Prvo, za muškarce u bodibilding klasiku u Estoniji i drugo, za žene u bodibildingu i bodi fitnesu u Novom Sadu.
Na ovom takmičenju posle trogodišnjeg odsustva pojavio se ponovo naš sugrađanin Aleksandar Cvetković ili kako ga svi znaju, Cvele. On je već jednom bio prvak Srbije, 2007. godine, a dok se takmičio uvek je bio u samom vrhu ovog sporta. I ovoga puta nastupio je u svojoj kategoriji, srednjoj, do 80 kg i osvojio treće mesto, iako se spremao samo mesec dana. Opet je dominirala njegova simetrija, skladnost i lepo oblikovani mišići. Za bolji plasman nedostajala je malo veća masa i oštrija definicija.
Na ovom takmičenju Cvetković je nastupio za svoj Bodibilding klub „Aleksandar“ iz Šapca. U njemu, za razliku od drugih klubova, namerava da priprema samo takmičare. A da za to ima legitimitet potvrđuju njegovi uspesi na mnogim takmičenjima, pa i sama šampionska titula.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa